CTMTC

E auina atu e le CTMTC meafaigaluega mo le faamamaina o vai i Pakistan

talafou-5China Texmatech Co., Ltd. (CTMTC), o se lala o Sinomach, na atiaʻe le pisinisi auina atu i fafo o oloa e le o ni ie ma eletise i le vaitaimi o faʻamaʻi.

O le fa'alagolago i tekonolosi fa'amama vai a le RICS, na sainia talu ai nei e le kamupani se konekarate e fa'atau atu mea faigaluega fa'amama vai i Pakistan.

O le konekarate e aofia ai se galuega faʻamamaina o le vai faʻatasi ma le togafitiga i aso uma e 250 tone.Ole vai fa'amama, lea e fetaui ma le vai inu a le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi, o le a fa'aaogaina mo fale gaosi ie i le lotoifale.

Ina ua maeʻa le tolu masina o fefaʻatauaʻiga faʻapitoa ma felafolafoaiga faʻapisinisi i le va o itu e lua faʻatasi ai ma le faʻaleleia atili o le CTMTC na faia e tusa ai ma manaʻoga o tagata faʻatau, ma faʻatasi ai ma le gauai atu i le tulaga o le faʻamaʻi o le lalolagi, ua iʻu lava ina sainia le poloketi ma amata aloaia. .O lo’o fa’amoemoe e fa’amae’a ma tu’u atu i tagata fa’atau i lenei masina o Setema.

I le avea ai o le uluai galuega faʻaleleia vai a le CTMTC i se maketi i fafo, o loʻo i ai se sao lelei i le atinaʻeina o le kamupani ma faʻailogaina se laʻasaga i luma i le puipuiga o le siosiomaga.

O le CTMTC o le ta'imua o le lalolagi e tu'uina atu auaunaga tu'ufa'atasi i fefa'ataua'iga ie, ma ua fa'ataunu'uina tulaga mata'ina i le togafitia o kesi otaota ma le toe fa'aleleia o kesi otaota i galuega viscose.Ua avea foi ma sui o oloa faaulufale mai o le DOW FILMTEC Reverse Osmosis Membrane ma galuega faatino mo le togafitia o otaota vale i totonu o aiga.


Taimi meli: Iul-29-2022

Tuu lau Feau:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou.